Volg ons op Facebook
AVS Meubels op maat

Algemene voorwaarden

1. Artikel defect ontvangen

Is het artikel defect bezorgt of is deze kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld je klacht dan binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Wij ruilen het meubel dan z.s.m. om.

2. Garantieperiode

Heb je bij AVS een meubel gekocht en gaat deze binnen een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van de meubelklachten de wet van de algemene voorwaarden van de Nederlandse webshop organisatie. De garantie periode die wij geven op onze meubelen bedraagt 1 jaar (om hier gebruik van te kunnen maken lees dan verder bij punt 3.)

Ten minste 1 jaar garantie

3. Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

4. Geen garantie op het werken van het hout

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

5. Een klacht of reparatie melden

Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Mocht u niet tevreden zijn over uw product kunt u dit zonder reden retour zenden binnen 14 dagen onder vermelding van uw ordernummer. Behalve op maat gemaakte meubels. Mocht u aanbetaald hebben en toch van U bestelde meubel afzien krijgt U Uw aanbetaling helaas niet terug. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Wij zullen uw klacht of reparatie z.s.m. na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

6. Duur van een reparatie

De duur van een reparatie (omruiling) proberen wij altijd binnen 1 week op te lossen. De planning neemt dan vervolgens contact op voor het maken van een afspraak wanneer dit u uit komt de het meubel op nieuw in ontvangst te nemen. Daarbij geven wij de extra service om dit mogelijk in de avond uren te laten plaatsen vinden van 18.00 tot wel 22.00

7. Eigendom

Alle materialen die opgeleverd worden maar nog niet betaald zijn blijven eigendom van AVS Meubels op maat.

Wij gebruiken alleen het beste hout. Alleen op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit meubelen garanderen.

Bel voor een afspraak met +31 6 836 52 918

Openingstijden & Routebeschrijving

Openingstijden

Gelegen aan de Industrieweg 5A in Andelst


Maandag t/m vrijdag op afspraak
Zaterdag van 11:00u - 15:00u
Zondag gesloten

Avonden op afspraak beschikbaar

+31 6 836 52 918 | info@avsmeubelsopmaat.nl

Routebeschrijving