Volg ons op Facebook
AVS Meubels op maat

Disclaimer

AV Steigerhout (Kamer van Koophandel: 63594668), hierna te noemen AVS, verleent u hierbij toegang tot http://178.217.84.11/~avsmeubel (“de Website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

AVS behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

AVS spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van AVS.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan AVS nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij AVS.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van AVS, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Wij gebruiken alleen het beste hout. Alleen op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit meubelen garanderen.

Bel voor een afspraak met +31 6 836 52 918

Openingstijden & Routebeschrijving

Openingstijden

Gelegen aan de Industrieweg 5A in Andelst


Maandag t/m vrijdag op afspraak
Zaterdag van 11:00u - 15:00u
Zondag gesloten

Avonden op afspraak beschikbaar

+31 6 836 52 918 | info@avsmeubelsopmaat.nl

Routebeschrijving